Spor

Ezine MYO’da 25. Yıl Futbol Turnuvası Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu’nda  25. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvası ödül töreni gerçekleştirildi. Törene; Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Dekanlar, Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile öğrenciler katıldı. Törende konuşan Rektör Acer, 25. Yılda bütün meslek yüksek okullarının alt yapı sorunlarını ...


Yayın tarihi : 20 Mart 2017
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu’nda  25. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvası ödül töreni gerçekleştirildi.
Törene; Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve eşi Aysun Acer, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Dekanlar, Meslek Yüksekokulu Müdürleri ile öğrenciler katıldı.
Törende konuşan Rektör Acer, 25. Yılda bütün meslek yüksek okullarının alt yapı sorunlarını çözmek istediklerini ve ilçelerdeki meslek yüksekokulu öğrencilerine de spor yapabilecekleri alanlar oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
10 takım arasında geçen mücadeleler sonucunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları  Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer tarafından verildi.