Spor

Kale Çanakkale Bisiklet Festivali Bisiklet Dağıtım Töreni Yapıldı

Yayın tarihi : 26 Mart 2018

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin de destek verdiği 'Kale Çanakkale Bisiklet Festivali Troy Park AVM'nin önünde yapılan 'Aklım Fikrim Çanakkale' projesinin açılışı ile başladı. Çanakkale Vali Yardımcısı Ali Candan, Çanakkale Belediye Başkan Vekili İbrahim Can Ergun, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden ve Prof. Dr. Mustafa Görün, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve Çanakkale Protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Açılışın ardından stantları gezen protokol,  öğrencilere bisiklet dağıtımı yaptı.