Spor

Öncü Bir Spor Bilimi Merkezi: ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi

16 Şubat 2018 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yüksekokuldan, fakülteye dönüştürülen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nin Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, fakültede son bir yılda gerçekleşen gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Yayın tarihi : 15 Ağustos 2018

ÇOMÜ’nün “Türkiye’deki 35 Spor Bilimleri Fakültesi ve 45 BESYO İçerisinde En İyiler Arasında olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Hürmüz Koç yaklaşan özel yetenek sınavları hakkında da bilgi verdi.