Spor

Spor Şenlikleri'nde Şampiyonluk Kupası Tıp Fakültesi'nin Oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 26. Yıl Spor Şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen basketbol şampiyonluk maçında Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Tıp Fakültesi basketbol takımları karşı karşıya geldi.

Yayın tarihi : 10 Mayıs 2018

Hasan Mevsuf Spor Salonu’nda başlayan mücadele, Tıp Fakültesi’nin 54-46 üstünlüğü ile sona erdi. Böylelikle 26. yıl basketbol şampiyonu Tıp Fakültesi oldu.

Kazanan takıma şampiyonluk kupası Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün tarafından takdim edildi.