Spor

Türkiye Üniversiteler Taekwondo Şampiyonası Açılış ve Madalya Töreni Gerçekleştirildi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Naim Süleymanoğlu Spor Salonunda gerçekleştirilen taekwondo müsabakaları açılış ve madalya töreni Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu yöneticilerinin ve davetlilerin katılımıyla yapıldı.

Yayın tarihi : 11 Nisan 2018

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış törenine geçildi.

Törende bir konuşma yapan rektör Acer, üniversite okudum diyebilmek için her öğrencinin mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Konuşmanın ardından plaket takdimi ve madalya seremonisi gerçekleştirildi.