Spor

ÜNİLİG Erkeklerde Basketbol Heyecanı Başlıyor

2015-2016 Üniversitelerarası Basketbol ligi, 2 Aralık'ta Antalya’da start alacak. Bu yıl ilk kez, Türkiye’nin üç ayrı kentinde 2,3,ve 4 Aralık tarihlerinde yapılacak ilk tur müsabakalarından sonra 14,15,16 Aralık tarihlerinde de deplasman maçları yine Antalya da oynanacak. 50 takımın 12 grupta mücadele edeceği Ünilig organizasyonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Erkek Takımı L Grubu'nda Sabancı Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ile ...


Yayın tarihi : 20 Kasım 2015
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

2015-2016 Üniversitelerarası Basketbol ligi, 2 Aralık'ta Antalya’da start alacak. Bu yıl ilk kez, Türkiye’nin üç ayrı kentinde 2,3,ve 4 Aralık tarihlerinde yapılacak ilk tur müsabakalarından sonra 14,15,16 Aralık tarihlerinde de deplasman maçları yine Antalya da oynanacak. 50 takımın 12 grupta mücadele edeceği Ünilig organizasyonunda Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Erkek Takımı L Grubu'nda Sabancı Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ile mücadele edecek.

Geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren ÇOMÜ Erkek Basketbol Takımı hazırlıklarını Antrenör-Öğretim Görevlisi Harun Suyünç yönetiminde sürdürüyor. Suyünç ve oyuncular takımın son durumu hakkında şu bilgileri verdi.