Topluluklar

ÇOMÜ Mezunlar Buluşması Gerçekleşti

​Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetici Topluluğu tarafından bu yıl ilk kez organize edilen “ÇOMÜ Mezunlar Buluşması” Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile Troia Kültür Merkezinde gerçekleşti.


Yayın tarihi : 11 Aralık 2018
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yönetici Topluluğu tarafından bu yıl ilk kez organize edilen “ÇOMÜ Mezunlar Buluşması”  Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Mimarlık Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile Troia Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Yönetici Topluluğunun kısa tanıtım filmi izlendi ve açılış konuşmalarını Yönetici Topluluğu Onursal Başkanı Yunus Kurtalan, Öğrenci Yaşam, Kariyer ve Mezun İlişkileri Koordinatörü Öğr. Gör. Salih Torlak ve ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer gerçekleştirdi.
Açılış konuşmalarının ardından ÇOMÜ mezunu olan ve alanlarında belirli başarılara imza atan isimlerin başarı hikayelerini anlattıkları panele geçildi.
Panel sonrasında katkılarından dolayı panelistlere ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e plaket takdim edildi ve toplu fotoğraf çekimi ile açılış programı son buldu.