Topluluklar

ÇOMÜ'de Madenciler Günü Etkinliği Düzenlendi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bakış Açışı ve Koordinasyon Topluluğu ve Çanakkale Madenciler Derneği işbirliğinde 4 Aralık Madenciler Günü etkinliği düzenlendi. İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde yapılan etkinliğe Çanakkale protokolü, madenciler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yayın tarihi : 08 Aralık 2015

Etkinlik Çanakkale Madenciler Derneği Başkanı Nurettin Ahi ve Bakış Açısı Topluluğu Başkanı Ozan Can Polat'ın konuşmaları ile başladı. Etkinlikte Maden Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Orhan Kural etkili bir sunum gerçekleştirdi.  Kural'ın ardından sunumunu gerçekleştirmek üzere Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Esat Karakaya sahneye çıktı.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Muhammet Alınlı