Topluluklar

ÇOMÜ Genç Gönüllüler Topluluğu Gençlik Şöleni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Genç Gönüllüler Topluluğu Gençlik Şöleni gerçekleştirildi. İlahiyat İÇDAŞ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen şölene çok sayıda öğrenci katıldı. Genç liderler topluluğunun da destek verdiği Gençlik Şöleni’nde Genç Dergi Editörü Süleyman Ragıp Yazıcılar konuşma yaparken, Yusuf Goncagül ve ekibi birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Ünlü sunucu Bekir Develi ise stand-up gösterisiyle izleyicilerine güzel ...

Yayın tarihi : 08 Kasım 2016

Ünlü sunucu Bekir Develi ise stand-up gösterisiyle izleyicilerine güzel dakikalar yaşattı.