Topluluklar

ÇOMÜ Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri 10-12 Ekim 2016 tarihinleri arasında Terzioğlu Kampüsü Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezinde ve ilçelerdeki birimlerde,13-14 Ekim 2016 tarihlerinde ise İlahiyat Fakültesi önünde düzenlenecek. Öğrenci Toplulukları, Tanıtım Günleri etkinliği ile üniversiteye yeni kayıt olan  öğrencilerden topluluklarına yeni  üyeler  kaydetmeyi amaçlıyor. Öğrencilerin amacı ise bu topluluklara ...


Yayın tarihi : 10 Ekim 2016
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri 10-12 Ekim 2016 tarihinleri arasında Terzioğlu Kampüsü Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezinde ve ilçelerdeki birimlerde,13-14 Ekim 2016 tarihlerinde ise İlahiyat Fakültesi önünde düzenlenecek.
Öğrenci Toplulukları, Tanıtım Günleri etkinliği ile üniversiteye yeni kayıt olan  öğrencilerden topluluklarına yeni  üyeler  kaydetmeyi amaçlıyor.
Öğrencilerin amacı ise bu topluluklara katılarak sosyal etkinliklerde yer almak, boş zamanlarını daha iyi değerlendirmek istiyor.
Öte yandan, Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında, OSEM Binası Fuaye Alanı’nda açılan ‘’15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi’’ ay sonuna kadar ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.