Topluluklar

ÇSATT, ''Çanakkale Savaşları'' 5. Ulusal Öğrenci Sempozyumu Yapıldı

ÇSATT, ‘’Çanakkale Savaşları’’ 5. Ulusal Öğrenci Sempozyumu Yapıldı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Savaşları Araştırma Ve Tanıtma Topluluğunun düzenlediği, ‘’Çanakkale Savaşları ‘’ konulu konferans farklı üniversitelerdeki öğrencilerin katılımıyla Süleyman Demirel Konferans Salonunda yapıldı.

Yayın tarihi : 20 Kasım 2015

Konferansta ÇSATT Akademik Danışmanı Niyazi Sezen ve Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanlığı Grup Başkanı Ali Rıza Yarar birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından, oturum başkanlığını Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Muhammet Erat’ın yaptığı konferansa geçildi.