Topluluklar

Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri, Terzioğlu Yerleşkesi Öğrenci Sosyal Etkinlik Merkezi (ÖSEM) önünde 60’a yakın topluluğun stant açmasıyla başladı.

Yayın tarihi : 01 Ekim 2019

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur ile akademik ve idari personel toplulukların kendilerini tanıtabilmek, yaptıkları etkinlikleri duyurabilmek ve yeni üyeler kazanabilmek için açtıkları stantları gezdi.

Beş gün boyunca devam edecek topluluk tanıtım günlerinde topluluk tanıtım stantları 30 Eylül- 02 Ekim 2019 tarihinde Terzioğlu Yerleşkesi ÖSEM ve ilçelerdeki birimlerde, 03-04 Ekim 2019 tarihinde ise Çanakkale Şehitleri Yerleşkesinde ve Anafartalar Yerleşkesinde açık olacak.