Turizm Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı. Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kelkit, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 20 Ocak 2016

Kurul toplantısı, Fakülte Dekanı Kelkit’in geçtiğimiz eğitim ve öğretim dönemini değerlendirme sunumuyla başladı.  Sunumun ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Acer yaptığı konuşmada Turizm Fakültesi'nin kurulduğu günden bugüne çok büyük gelişme kaydettiğini belirterek, Rektörlük olarak fakültenin uygulama alanlarının geliştirilmesi için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Toplantı, akademik personelin dilek ve temennilerini iletmeleri ile son buldu.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Kasım Ertuğrul