ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer Önemli Açıklamalarda Bulundu

Turizm Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı'na katılan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer önemli açıklamalarda bulundu. İletişim kanallarının çokluğu ile birlikte yaşanan bilgi karmaşasından söz eden Acer, doğru bilgiyi ulaştırmanın önemine dikkat çekti.

Üniversitede huzurlu bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini aktaran Prof. Dr. Yücel Acer önceliklerinin hak edilenin alınması ve akademisyenlerin önünün açılması olduğunu belirtti.

Proje ve ...

Yayın tarihi : 20 Ocak 2016

Proje ve teşvik konularına da değinen Prof. Dr. Acer bu konuda ciddi mesai harcadıklarını kaydetti.

Haber: Aydın Abuhan - Kamera: Kasım Ertuğrul