Deniz Bilimler ve Teknolojisi Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sebahattin Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 21 Ocak 2016

Kurul toplantısı, Fakülte Dekan Vekili Ergün’ün geçtiğimiz eğitim ve öğretim dönemini değerlendirme sunumuyla başladı.

Sunumun ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Acer konuştu.

Akademik personelin dilek ve temennilerini iletmelerinin ardından toplantı sona erdi.