Açılışlar

Çanakkale Bisiklet Turu İçin Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı sponsorluğunda ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinin de desteklediği Çanakkale Bisiklet Turu’nun tanıtımı TroyPark AVM’de yapıldı. Etkinliğe; Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir,Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ve il protokolünün katıldığı törende,Ayvacık deprem bölgesindeki muhtelif okullardan 32, Çanakkale merkezden 18 olmak ...

Yayın tarihi : 24 Mart 2017
Etkinliğe; Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir,Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem ve il protokolünün katıldığı törende,Ayvacık deprem bölgesindeki muhtelif okullardan 32, Çanakkale merkezden 18 olmak üzere 50 çocuğa bisiklet hediye edildi.
Vali Orhan Tavlı ve beraberindeki protokol, tören alanındaki ÇOMÜ standını da ziyaret ettiler.