Paneller

"Doç. Dr. Ruhi Özcan'ı Anma ve Anlama" Paneli (Tamamı)

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Doç. Dr. Ruhi Özcan’ı Anma ve Anlama” paneli İÇDAŞ konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 21 Kasım 2018

Panele AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Çanakkale Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale İl Müftüsü Arif Gökce, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, panelistler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşının okunmasının ardından Yusuf Noyan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetine geçildi.

Prof. Dr. Tevhit Ayengin yaptığı konuşmasında anma programlarının düzenlenme amacını anlattı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise, Türkiye’nin yetiştirdiği alimleri ve bilim adamlarını anmanın ve tanıtmanın önemini vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından panele geçildi.

Panel toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.