Bilim ve Teknoloji

ÇOMÜ Yenilenebilir Enerji ve Robot Topluluğu Elektrikli Otomobil Üretti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yenilenebilir Enerji ve Robot Topluluğu üyeleri; kendi ürettikleri konuşan elektrikli aracıyla Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’i ziyaret ederek, projenin detaylarıyla ilgili bilgi sundular ve deneme sürüşü gerçekleştirdiler.

Yayın tarihi : 31 Ekim 2018

Rektör Acer girişimci topluluk üyelerini tebrik ederek bilimsel çalışmalara yönetim olarak desteklerinin süreceğini ifade etti.

Yenilenebilir Enerji ve Robot Topluluğu Başkanı Tunahan Gencel ÇOMÜ TV’ye Türkiye’nin ilk konuşan elektrikli aracın gelişim sürecini anlattı.