Bilim ve Teknoloji

InnoCampus'de Öğrenci Projeleri Tanıtım Toplantısı Yapıldı

İşbirliğine dayalı inovasyon ve girişimcilik deneyimlerini üniversite öğrencilerine yaşatmak amacıyla tasarlanan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinin yanı sıra Terzioğlu Kampüsü’nde 2 aydır çalışmalarını sürdüren InnoCampus İnovasyon ve Girişimcilik Programı’nda ortaya çıkan projelerin sunumları Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ve Kale Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Asiye Bodur’un katıldığı programda tanıtıldı.

Troia Kültür Merkezi ...

Yayın tarihi : 13 Mayıs 2016

Troia Kültür Merkezi önündeki InnoCampus yerleşkesinde gerçekleştirilen sunumların öncesinde konuşan InnoCampus Yöneticisi Dr. Memet Ünsal projeleri hazırlayan ekiplerin 2 aydır büyük heyecanla çalıştıklarını belirtirken “Arkadaşlar hem eğitimlerini gördüler hem YapLab’ı kullandılar. 8 takımımız var. Bugün artık demo günü. Projelerin sunumlarını yapacaklar. Aslında anlatacakları çok şey var ama bunları 3-5 dakikada sizlere özetleyecekler” dedi.

Ünsal, InnoCampus adına kendilerini kampüste misafir ettiği için Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’e ve sponsorluğu için Kale Grubu’na teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak Terzioğlu Kampüsü’nde  InnoCampus’e evsahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek “Zeynep Hanım bu konuda beni ilk aradığında henüz Memet Bey ile tanışmamıştık. Bize bu sistemi anlattılar. O zaman fark ettim ki bu öğrencilerimizin ufkunu açacak bir şey. Fizik ve Fen Bilimleri konusunda önemli çalışmaları olan İsmail Tarhan Hocamız sahip çıktı ve üniversitemiz adına ne gerekiyorsa takip etti” şeklinde konuştu.