10.Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin düzenlediği 10. Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu Açılış Töreni Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sempozyum’un açılış törenine; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, panelistler, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Sempozyum’un açılış konuşmasını yapan Rektör Acer; Türkiye’nin Bilgisayar teknolojilerinde gelişmiş ülkelerle ...

Yayın tarihi : 25 Ekim 2016
Sempozyum’un açılış konuşmasını yapan Rektör Acer; Türkiye’nin Bilgisayar teknolojilerinde gelişmiş ülkelerle arasında bir fark olmadığını fakat bilgisayar ve yazılım altyapısını geliştirmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, göreve geldikleri 1,5 yıl içinde bilgisayar ve yazılım altyapısını geliştirmek için çalıştıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından sempozyumun oturumlarına geçildi.
Sempozyum, 24-26 Ekim 2016 tarihleri arasında devam edecek.