9. Örgütsel Davranış Kongresi ÇOMÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından düzenlenen "9.Örgütsel Davranış Kongresi", gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 09 Kasım 2022

Kolin Otel`de düzenlenen kongrenin açılış törenine;  ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, rektör yardımcıları, Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Hüseyin Erkul, akademisyenler ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, ÇOMÜ tanıtım filmi gösterimi, müzik dinletisi ve açılış konuşmaları ile devam etti.

Açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. İnci Erdem Artan moderatörlüğünde Prof. Dr. Cavide Uyargil, Prof. Dr. Mahmut Paksoy, Prof. Dr. Ayşe Çiğdem Kırel ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Aydın`ın konuşmacı olarak katıldığı panele geçildi. "Hibrit Çalışmanın Davranışsal Boyutları" başlığında gerçekleştirilen panelde konuşmacılar, hibrit çalışmanın iş hayatına ve çalışanlara olumlu ve olumsuz etkilerini ele aldı. Panel, soru cevap kısmı ile sona erdi. Panelin ardından plaket takdimi gerçekleştirildi.

Üç gün süren kongrede akademisyenler çeşitli oturumlarla sunumlarını gerçekleştirdi.