Biga İİBF’de Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi  Dekan Vekili Prof. Dr. Erhan Gümüş, düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Bünyamin Bacak’a devretti.

Prof. Dr. Ramazan Aydın Yerleşkesi’ndeki Dekanlık binasında gerçekleştirilen törene Biga İİBF’deki akademisyenler ile Rektör Prof. Dr. Yücel Acer katıldılar.

Yayın tarihi : 30 Kasım 2017

Biga İİBF’nin birçok anlamda özel bir fakülte olduğuna değinen Rektör Acer “Bu fakülteye kuruluşundan beri diğer fakültelere nispeten daha fazla emek harcanması gerekti. Hem merkeze uzak hem de ayrı bir yerleşkede olması dolayısıyla burada görev yapan hocalarımıza ve idari personele fazladan bir ilgi alaka göstermek ihtiyacı hissettik. Zor şartlar içerisinde, zamanla birçok anlamda çok iyi bir noktaya gelindi” dedi

Gümüş, görev yaptığı süre zarfında tüm akademik ve idari personele katkılarından dolayı teşekkür ederek Bacak’a görevinde başarılar diledi.

Dekan Bacak ise zorlu dönemde görev yapan Prof. Dr. Erhan Gümüş’e fakülteye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.