Eğitim

Çanakkale Kurumları Öğrencilerimizle Buluşuyor

Çanakkale Valiliğinin organize ettiği, öğrencilerin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde ve Çanakkale’de sürdürecekleri öğrencilik hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları konularda bilgi almak üzere, Çanakkale Kurumları Öğrencilerimizle Buluşuyor, etkinliği kapsamında stantlar kuruldu.

Yayın tarihi : 17 Eylül 2018

Stantlarda; Çanakkale Valiliği, Emniyet Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İŞKUR, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve GESTAŞ gibi kamu kurumları yer alıyor.

Öğrenciler, 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında Terzioğlu Yerleşkesi ÖSEM’de kurulacak stantlardan gerekli bilgileri alabilecek.