Eğitim

ÇOMÜ’de İlk Kayıt Heyecanı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde geleneksel hale gelen ilk kayıt töreni bu yıl Tıp Fakültesi’nde; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Genel Sekreter Ayhan Monus, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Yayıntaş ve Prof. Dr. Erkan Melih Şahin, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.


Yayın tarihi : 23 Ağustos 2022
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde geleneksel hale gelen ilk kayıt töreni bu yıl Tıp Fakültesi’nde; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Belediyesi Başkan Vekili Rebiye Ünüvar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Genel Sekreter Ayhan Monus, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Yayıntaş ve Prof. Dr. Erkan Melih Şahin, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

20 fakültesi, 2 yüksekokulu, 13 meslek yüksekokulu ve enstitüsüyle eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden ÇOMÜ’de bu yıl Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavıyla yerleşen 10.036 öğrenci yeni kayıt yaptıracak.

Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ’nün hızlı bir şekilde büyüdüğüne dikkat çekerek “Hedefimiz Üniversitemizin çok daha iyi yerlere gelmesini sağlamak” dedi.

İlk kayıt töreni, açılış konuşmasının ardından protokol üyelerinin öğrencilerin kayıtlarını gerçekleştirmesiyle sona erdi.