Eğitim

ÇOMÜ'nün 30. Yılında ÇOMÜ Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

ÇOMÜ Günleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür merkezinde gerçekleşti. Törene ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul. Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Pelin Kanten, Genel Sekreter Ayhan Monus, akademik ve idari personel, aileler ve öğrenciler katıldı.


Yayın tarihi : 17 Mayıs 2022
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

ÇOMÜ Günleri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troia Kültür merkezinde gerçekleşti.

Törene ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul. Prof. Dr. Okhan Akdur, Prof. Dr. Pelin Kanten, Genel Sekreter Ayhan Monus, akademik ve idari personel, aileler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Müzik Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Korosu ve ÇOMÜ Devlet Konservatuvarı Orkestrası tarafından ÇOMÜ Marşı'nın söylenmesi ve müzik dinletisi ile devam etti.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat açılış konuşmasında ÇOMÜ’nün öğrencisiyle, akademik ve idari personeliyle kocaman bir aile olduğunu söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından birinci oturumda emekli idari personele belge takdimi, emekli akademik personele belge takdimi, 25 yıl ve üzeri hizmet veren idari personele belge takdimi, 25 yıl ve üzeri akademik personele belge takdimi gerçekleştirildi.

İkinci oturumda Eğitimden kariyere ÇOMÜ'lülere belge takdimi; Akademik performans (patent, ödül, TUBİTAK projesi kabulü, atıf alma, akademik teşvik) gösterenlere belge takdimi yapıldı.

Etkinliğin ikinci günü birinci oturumda yeni başlayan akademik personele cübbe giydirilirken, ikinci oturumda akademik yükselme alanlara belge takdimi gerçekleştirildi.

Törenler fuaye alanında gerçekleştirilen resepsiyonla son buldu.