Eğitim

ÇOMÜ Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Yayın tarihi : 25 Ekim 2021
Tıp Fakültesi 9. dönem mezunlarının Yemin Töreni ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesi’nde gerçekleşti. Bu dönem 137 doktorun mezun olduğu törene; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Suat Uğur,Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Mehmet İrfan Mutluay, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, ÇOMÜ Sağlık ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Muammer Karaayvaz, akademisyenler ve öğrenci yakınları katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören müzik dinletisi ve 9. dönem birincisi Dr. Kemal Türk’ün konuşması ile devam etti. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat mezunlara ve ailelerine seslendi. Konuşmaların ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat 9. Dönem birincisi Dr.Kemal Türk’e plaket ve hediye takdiminde bulundu. 9. Dönem birincisi Dr. Kemal Türk adının yazılı olduğu plakayı mezun kütüğüne çaktı. Ardından 9. Dönem mezunları Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tamer Demir’in eşliğinde Hekimlik Yemini gerçekleştirdiler. Tören, mezuniyet keplerinin fırlatılmasıyla sona erdi.