Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde akademik Kurul toplantısı yapıldı. Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu'nda yapılan toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

Yayın tarihi : 08 Mart 2016

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve müzik dinletisi ile başlayan toplantı Dekan Yardımcısı Prof. İhsan Doğrusöz'ün fakülte faaliyetlerini tanıttığı sunum ile başladı. Sonrasında konuşan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal fakülteye desteklerini esirgemeyen üniversite yönetimine teşekkür ederek öncelikli konunun akademik kalite olduğunu söyledi.

Konuşmasına tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak başlayan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ise konuşmasında üniversitenin her anlamda gelişmesi adına her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade etti.

Toplantı sonunda günün anısına fakültede çalışan kadın personele çiçek takdim edilerek Kadınlar Günü kutlandı. Güzel Sanatlar Fakültesi'nde incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer Resim Bölümü Litografi Atölyesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Haber-Kamera: Aydın Abuhan