İlahiyat Fakültesi'nde Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Fakülte Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem ve Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hidayet Işık, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademisyenler katıldı.

Kurul Toplantısı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hidayet ...

Yayın tarihi : 30 Haziran 2016

Kurul Toplantısı Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hidayet Işık’ın geçtiğimiz eğitim ve öğretim dönemini değerlendirme sunumuyla başladı, Rektör Acer’in konuşmalarıyla sona erdi.