Eğitim

İş-Aile Yaşam Dengesi Paneli Gerçekleştirildi

ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle organize edilen İş-Aile Yaşam Dengesi Paneli, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.


Yayın tarihi : 22 Şubat 2022
Yazar : ÇOMÜ Medya Merkezi

ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle organize edilen İş-Aile Yaşam Dengesi Paneli,  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Troia Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

Panele, Rektör Vekili Prof. Dr. Okhan Akdur, İl Jandarma Komutanlığından Albay Selim Karaca, ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın, Doç. Dr. Gürkan Ergen, Prof. Dr. Demet Güleç Öyekçin, Prof. Dr. Dilek Dönmez Polat, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı görevlileri katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan panel, ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın açılış konuşması ile devam etti.

 

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Rektör Vekili Prof. Dr. Okhan Akdur, bölgedeki tüm kurumlarla ortak çalışma yürütmekten memnuniyet duyduğunu ve bunu çok önemsediklerini belirtti.

 

Açılış konuşmasının ardından iş-aile yaşam temasıyla başlayan panelde; Doç. Dr. Gürkan Ergen: Aile İçi İletişim, Prof. Dr. Demet Güleç Öyekçin; Öfke Kontrolü ve Stres İle Başa Çıkma, Prof. Dr. Dilek Dönmez Polat ise Psikolojik Şiddet konularında bilgiler aktardılar.

Panel, konuşmacılara ve İl Jandarma Komutanlığı yetkililerine günün anısına hediye verilmesinin ardından sona erdi.