Kariyer Planlaması İsimli Konferans Gerçekleştirildi

Rektörlük Konferanslar Dizisi kapsamında Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ın katılımıyla gerçekleşen Muhasebe- Denetim Mesleği Geçmişi, Bugünü, Geleceği ‘’Kariyer Planlaması’’ isimli konferans gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 06 Kasım 2018

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Sayıştay Üyeleri, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Erdem, Prof. Dr. Mustafa Görün, Prof. Dr. Süha Özden, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve ÇOMÜ tanıtım filminin izlenmesiyle başladı.

Programın açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Yücel Acer yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ın sunumuna geçildi.