Rekreasyon Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencileri ‘’Rekreasyon Etkinliği’’ adlı program gerçekleştirdi.

Yayın tarihi : 18 Ocak 2022

İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Prof. Dr. Okhan Akdur, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, akademik, idari personel ile davetliler katıldı.

Etkinlik; Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Abdülmenaf Korkutata, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından öğrencilerin hazırladığı slayt gösterisi seyredildi.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu bir birinden güzel skeçler, dans gösterileri ve halk oyunları, davetlilere neşeli dakikalar yaşattı. Rektör Prof. Dr. Sedat Murat öğrencilerin isteği üzerine horon ekibine katılarak onlara eşlik etti.

Etkinlik, katkı sunanlara plaket takdimi töreniyle sona erdi.