Siyasal Bilgiler Fakültesi Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığının düzenlediği 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı açılışı programı Cemil Meriç Konferans Salonu’nda yapıldı. Açılış dersinin bu yılki konuğu Bangladeş’in İstanbul Başkonsolosu Muhammed Monirul İslam’dı. Monirul İslam, ‘’Dönüşen Dünyada Değişen Diplomasi’’ konulu sunum yaptı.

Yayın tarihi : 28 Eylül 2018

Açılış dersine Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Görün, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Erkul ile akademisyen ve öğrenciler katıldı.