Study in Turkey YÖK Sanal Fuar Etkinliği Gerçekleşti

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın (YÖK) himayesinde 179 üniversitenin tek platformda buluştuğu sanal fuarda Üniversitemiz, uluslararası öğrencilere tanıtıldı.

Yayın tarihi : 23 Temmuz 2020

Yükseköğretimde uluslararasılaşma çabaları sonucu elde edilmiş kazanımların Covid-19 Küresel Salgınından etkilenmemesi amacıyla YÖK tarafından 20-22 Temmuz günleri arasında düzenlenen Study in Turkey YÖK Sanal Fuar etkinliği Rektörlük Senato Salonundan bir internet platformu üzerinden gerçekleştirildi.

Genel Koordinatörlüğünü ÇOMÜ Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Aşkın Koyuncu, yürütücülüğünü ise Uluslararası Öğrenci Danışmanı Kerem Kaymaz tarafından yapılan Study in Turkey YÖK Sanal Fuar etkinliğinde üç gün boyunca öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.