Tarihi Alan Kılavuzlarının Eğitimi Yapıldı

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı ile ÇOMÜ Atatürk ve Çanakkale Savaşları Araştırma ve Uygulama Merkezi İşbirliğinde organize edilen Tarihi Alan Kılavuzlarının Eğitimi Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Yayın tarihi : 24 Kasım 2022

Eğitime; Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş,  AÇASAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Barış Borlat ve Tarihi Alan Kılavuzları katıldı.

Açılış konuşmalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Erkul ile Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in yaptığı programın ardından eğitim çalışmaları gerçekleştirildi.