10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 83. Yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı.

Yayın tarihi : 10 Kasım 2021

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Terzioğlu Yerleşkesi'nde bulunan Bilim Anıtı önünde yapılan törene, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Prof. Dr. Suat Uğur, akademik, idari personel ve ÇOMÜ Kreş öğrencileriyle ÇOMÜ’lü öğrenciler katıldı.

ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve Prof. Dr. Suat Uğur tarafından Bilim Anıtına çelenk sunulmasının ardından, Saat 09.05’te iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.