15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Dolayısıyla İlahiyat Camisinde Mevlid-i Şerif Okutuldu.

Yayın tarihi : 25 Ekim 2021
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından İlahiyat Fakültesi Tacettin Arslan Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. Cuma namazı öncesi gerçekleştirilen mevlid programına Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Genel Sekreter Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ yönetimi, Çanakkale protokolü ve vatandaşlar katıldı. Cuma vaazını, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimettullah Akın yaparken, Cuma namazı sonrası ikramı yapıldı.