15 Temmuz Şehitleri Anısına Ağaçlandırma Etkinliği Gerçekleşti

Yayın tarihi : 25 Ekim 2021
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından, Ezine Fidanlık Şefliği’nin katkılarıyla organize edilen 15 Temmuz Şehitleri Anısına Ağaçlandırma etkinliği Dardanos Yerleşkesinde gerçekleşti. Etkinliğe Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve eşi Berat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Bünyamin Bacak ve eşi Nursel Bacak, Genel Sekreter Doç. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Çanakkale protokolü ve akademisyenler katıldı. Etkinlikte konuşan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ‘’Çanakkale gibi bir şehirde Rektör olmak bu makama çok daha büyük sorumluluklar yüklüyor’’ dedi.