''15 Temmuz Milli İradeye Saygı'' Sergisi Açıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından düzenlenen “15 Temmuz Milli İradeye Saygı Sergisi” Eski Rektörlük Binası Sürekli Eğitim Merkezi’nde açıldı.

Açılışa; AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Ak Parti İl Başkanı Yeşim Karadağ ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Yoğun ilgi gören serginin ...

Yayın tarihi : 24 Ağustos 2016

Yoğun ilgi gören serginin açılışında konuşan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ”Türk Milletinin çok yakın zamanda verdiği demokrasi mücadelesini somut bir eser haline getirmek için bu sergiyi açtıklarını belirterek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin adını bu malum yapı ile birlikte anılmaktan çıkaracaklarını belirtti.

Milletvekili Bülent Turan ise 15 Temmuz tarihinde tüm dünyaya demokrasi dersi verildiğini ifade ederek şunları söyledi.

Çanakkale İl Müftüsü İbrahim Öcüt tarafından yapılan duanın ardından serginin açılış kurdelesi kesildi.

15 Temmuz darbe girişimi akşamı ve sonrasını anlatan fotoğrafların yer aldığı sergi ilgiyle gezildi. Sergi, 15 Ekim tarihine kadar ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.