32. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi ÇOMÜ Evsahipliğinde Düzenleniyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen 32. Ulusal Tarımsal Mekanizasyon ve Enerji Kongresi üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Yayın tarihi : 05 Eylül 2019

3 gün sürecek kongrenin açılış töreni Ziraat Fakültesi amfisinde gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Mehmet Sezer ile ÇOMÜ’lü idareciler ve akademisyenler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları ve Teknolojileri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Habib Kocabıyık, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Yıldırım ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak’ın yaptığı açılış konuşmalarına geçildi.

Müzik dinletisinin ardından oturumlara geçildi.