AYAY Bölümü'nün Geleneksel Forma Giyme Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Acil Yardım ve Afet Yönetimi (AYAY) Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin Geleneksel Üniforma Giyme Töreni Hasan Mevsuf Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 02 Mart 2020

Törene, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Vali Yardımcısı Tahir Şahin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ünver, AFAD İl Müdürü İbrahim Tarı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mustafa Pulluk, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Bolat, İl Kültür Turizm Müdür Vekili Cemil Agas, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Meteoroloji Müdürü Mustafa Yıldız, Ezine Devlet Hastanesi Müdürü Hasan Ordu, akademik ve idari personel, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Konuşmaların ardından AYAY Bölümü 1. sınıf öğrencilerinin forma giyme töreni protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Tören müzik dinletisiyle devam etti.

Tören sonunda AYAY Bölümü öğrencileri Öğretim Görevlisi Deniz Ünver’in yönetiminde spor gösterisi yaptılar. Öğrencilerin daveti üzerine ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat da sahnede spor gösterisine eşlik etti ve spor gösterisinin ardından öğrenciler ile birlikte horon oynadı.