ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Binasının Temel Atma Töreni Dardanos Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 15 Kasım 2022

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Spor Bilimleri Fakültesi Binasının Temel Atma Töreni Dardanos Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Açılış törenine, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Prof. Dr. Pelin Kanten, akademisyenler, kurum temsilcileri, öğrenciler ve Çanakkale halkı katıldı.

ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Temel Atma Töreninde konuşan ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, gençleri ve spor bilimini çok önemsediğini söyledi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yaptığı konuşmada Çanakkale’de yapılan yatırımlardan bahsetti.

Yapılan konuşmaların ardından Spor Bilimleri Fakültesi temeli atıldı.