D.Mehmet Doğan’a Fahri Doktora Unvanı Verildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Senatosu aldığı kararla Türk düşünce, kültür ve edebiyatı alanına yaptığı katkılar dolayısıyla Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan'a fahri doktora unvanı verdi.

Yayın tarihi : 16 Nisan 2018

Troya Kültür Merkezi’nde yapılan törene Çanakkale Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Mustafa Görün, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.