Eğitim Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Süleyman Demirel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademisyenler katıldı.

Kurul toplantısı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve müzik ...

Yayın tarihi : 27 Haziran 2016

Kurul toplantısı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve müzik dinletisi ile başladı.

Toplantıda konuşma yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal geçtiğimiz eğitim ve öğretim dönemini değerlendirdi

Köksal'ın ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, üniversitede huzurlu bir ortam oluşturmak için adalet ve liyakate önem verdiklerini belirtti ve bilimsel niteliğin artırılması için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Eğitim fakültesindeki yapısal gelişmelerden söz eden Rektör Acer, çalışmalara kısa süre içerisinde başlanacağını belirtti