Ezine MYO’da Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksekokulu 2016- 2017 mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Yahya Çavuş Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen törene öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin kortej yürüyüşüyle başladı.

Yayın tarihi : 12 Haziran 2017

Tören, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin kortej yürüyüşüyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasını ardından törene ÇOMÜ Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencileri Mehmet Cavbin, Umut Celhan ve Cem Barışçı’nın sundukları müzik dinletisiyle devam edildi.

Mezun öğrenciler adına Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümü öğrencisi Aysu Şahintepe konuştu. Şahintepe konuşmasında mezun olmanın en güzel veda olduğunu söyledi.

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehtap Özden ise yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere, hayatlarının bir dönemini kapatıp yeni bir döneme başladıklarını belirterek, başarılar diledi.

Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdimi yapılırken yüzlerde mezun olmanın haklı gururu vardı.

Mezuniyet belgelerinin takdiminin ardından sıra günün en heyecanlı anına geldi; kep atmaya. Geri sayım başladı, kepler büyük bir coşku ve umutla  geleceğe fırlatıldı.

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Kasım Ertuğrul

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut