Gümülcineli Üniversite Adayı Öğrenciler ÇOMÜ'yü Gezdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Batı Trakyalı konuklarını ağırladı. Gümülcineli Üniversite Adayı Türk Öğrenciler üniversiteyi tanıma ve bilgi edinme amaçlı düzenlenen gezi programıyla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Yücel Acer ile bir araya geldiler. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metehan Uzun ile Uluslararası Ofis Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sani Demiri de hazır bulundu.

Ziyaret sonunda konuk ...

Yayın tarihi : 25 Nisan 2016

Ziyaret sonunda konuk öğrenciler Rektör Acer'e seramik kursunda yaptıkları hediyeyi takdim ettiler.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Emre Kol Montaj: Hüsnü Aksoy