Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel ile akademisyenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğretim ...

Yayın tarihi : 27 Haziran 2016

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından öğretim görevlisi Yonca Yüksel’in gerçekleştirdiği müzik dinletisine geçildi.

Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gül Sarıdikmen’in geçtiğimiz eğitim ve öğretim dönemini değerlendirme sunumuyla başlayan toplantı, Dekan Prof. Dr. Dinçay Köksal ve Rektör Prof. Dr. Yücel Acer’in konuşmalarıyla sona erdi.