Hamidiye Günlüğü Söyleşisi Gerçekleşti

Yayın tarihi : 21 Mart 2022
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen Hamidiye Günlüğü konulu söyleşi Troia Kültür Merkezinde gerçekleşti. Söyleşiye; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından “Hamidiye Günlüğü” isimli kitabın söyleşisine geçildi. Söyleşi sonrası; Prof. Dr. Rüstem Aslan ve Doç. Dr. Mithat Atabay “Hamidiye Günlüğü” kitabını okuyucular için imzaladılar.