I. Uluslararası Türk Dünyası'nda Kültürel Birliktelik Gençlik Sempozyumu Yapıldı

I. Uluslararası Türk Dünyası’nda Kültürel Birliktelik Gençlik Sempozyumu Yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kültürel Bağ Topluluğu ve Türk Ocakları Çanakkale Şubesi'nin, Türk Dünyasındaki kültürel, sosyal ve tarihi bağı ortaya koymak, birlikteliği arttırmak için düzenlediği sempozyum Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 18 Mayıs 2016

Türk Dünyasından çok sayıda öğrencinin katıldığı sempozyuma, açılış konuşmaları ile başlandı.

Açılış konuşmalarının ardında sempozyum sunumlarına geçildi.

Sempozyumun sonunda konuşmacılara belge takdimi yapıldı..

Haber: Erkan Özavcı Kamera& Montaj: Hüsnü Aksoy