II. Biyoloji Günleri Etkinliği Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nün düzenlediği ‘’II. Biyoloji Günleri’’ etkinliği gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezinde yapılan etkinliğe Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Yücel, Dr. Ali Rıza Tekin ile davetliler katıldı.

Etkinlik Biyoloji ...

Yayın tarihi : 15 Nisan 2016

II. Biyoloji Günleri Etkinliği Yapıldı

Etkinlik Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Gündüz ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal’ın konuşmaları ile başladı.

Konuşmaların ardından Plaket töreni düzenlendi.

Etkinlik Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Demirsoy’un yaptığı sunum ile devam etti.

Haber: Erkan Özavcı Kamera: Muhammet Alınlı Montaj: Hüsnü Aksoy

Genel Yayın Yönetmeni: Vural Bulut