Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ÇOMÜ’de Öğrencilerle Buluştu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin ve Kamu Denetçiliği Kurumu’nun birlikte organize ettiği ‘’Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler’’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Yayın tarihi : 13 Mart 2019

Troya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un konuşmacı olarak yer aldığı konferansa Rektör Prof. Dr. Yücel Acer, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karışit, Adalet Komisyonu Başkanı Yemliha Karakoç, Çanakkale Baro Başkanı Bülent Şarlan, AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve öğrenciler katıldılar

Program, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın söylenmesi, tanıtım filmlerinin izlenmesinin ardından Rektör Acer’in yaptığı selamlama konuşmasıyla başladı.

Selamlama konuşmasının ardından Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ‘’Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler’’ konulu sunumunu yaptı.

Konferansın sonunda, karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirildi.